• Új
Beach merevítős tankini felső
Zoom In
  • Beach merevítős tankini felső
  • Beach merevítős tankini felső

Beach merevítős tankini felső

18 900,00 HUF
Adóval együtt

tankinik nagyszerűek azoknak a nőknek, akik diszkréten szeretnék elrejteni alakjuk tökéletlenségeit. Nagyon kényelmes, puha mellkosarakkal és meglehetősen széles állítható pántokkal, amelyeknek köszönhetően minden mellszobor gyönyörűen elrendezett és bemutatott. A megfelelő szabásnak köszönhetően a sziluett karcsúnak és formásnak tűnik. bármilyen medencéhez és strandhoz is  kiváló.

A Krisline fehérnemű egy egyedülálló női fehérnemű, amely minden korosztálynak és a nagyobb méretű fehérneműt viselő nőknek szól. 

A termék jellemzői:

  • melltartó jellemzői : állítható pántok, drótok, nem levehető pántok, puha, nagy mellekhez, hátul rögzíthető
  • Domináns anyag : poliamid
  • Összetétel : 80% poliamid, 10% elasztán, 5% poliészter, 5% pamut

Vélemény

Értékelés 

SOS rendeltem meg utazás előtt, úgyhogy nem volt már időm variálni. A méret majdnem, jó, körméretben lehetne valahogy nagyobb a 100-as, de remélem még tágul egy kicsit. Egyébként szép darab.

Értékelés 

Tetszik ez a tankini, csak a megfelelő méretet nehéz megtalálni mert nagyon sok méretet adnak meg. Nekem általában 90G a méretem, de bbeől 85G-t rendeltem és nagyjából jó is lett.

Értékelés 

Nagy méretben szinte lehetetlen fürdőruhát találni, azért is örültem meg ennek a tankininek! Szerencsére jó is lett, szépen takar ott ahol muszáj. Az egyrészes nekem sajnos nem jó, mert túl alacsony vagyok és körbetekeredik az anyag a hasamon.

Írj véleményt!

Beach merevítős tankini felső

Írj véleményt!