• Új
Anita Aileen egyrészes Fürdőruha
Zoom In
  • Anita Aileen egyrészes Fürdőruha
  • Anita Aileen egyrészes Fürdőruha
  • Anita Aileen egyrészes Fürdőruha

Anita Aileen egyrészes Fürdőruha

24 000,00 HUF
Adóval együtt
Az Anita egyrészes fürdőruha, amely tartós és rendkívül puha tapintású "Soft Touch" Lycra anyagból készült, beépített puha, aláhuzott melltartóval rendelkezik. A speciális kialakítású melltartó rendszer tökéletesen megtartja a nagy melleket. Elülső rész exkluzív fürdőruhából készült hajtásokkal díszítve, hatékonyan hangsúlyozva a női alakot és elrejtve annak hibáit.. Az Anita 7207 fürdőruha: Karcsúsító hatás - optikailag karcsúsítja az alakot. Anyag: Kiváló minőségű Lycra "Soft Touch": - nem deformálódik - sokáig megőrzi eredeti alakját - ellenáll a kopásnak és a pelyhesedésnek, sima és kellemes tapintású marad - "lélegző" szövet - a könnyű, szellős Lycra tökéletes a meleg éghajlatra - biztosítja a mozgás szabadságát, komfortérzetet ad - a nedvesség felszívása után gyorsan elpárolog és megszárad - mikroszál hozzáadásával szuper puha és rendkívül kíméletes a bőr számára - a Lycra keverékkel ellátott szövet a kiváló minőségű Invista rost használatának köszönhetően biztosítja a ruha tökéletes illeszkedését, megnövelt tartósságot és színtartamot Különleges képességek: - a ruhába épített puha, vezeték nélküli melltartó szépen formálja a mellet anélkül, hogy megnyomná - ckosár bélelt anyaggal, amely tökéletesen támogatja a nagy melleket - egy speciális szalagot varrtak a melltartóba, amely kiegészítő támaszt jelent a mellszobor számára - csökkentett rugalmasságú állítható hevederek stabilan támogatják a mellet - nagyobb méreteknél kisebb vágás a lábakhoz és egy magasabb vágású hátulsó rész - karcsú V-nyakkivágással - az exkluzív fürdőruhából készült fodrokkal díszített elülső részen, - a leterített csíkok elfedik az alak kisebb hibáit, és stílusos, egyedi karaktert kölcsönöznek  Kifutó méretek csak a készlet erejéig!

Vélemény

Értékelés 

Egy kicsit gyűrődik az anyaga a hasamon ami nyílván a fazon miatt is van, még szoknom kell.

Értékelés 

Általában Anita fürdőruhákat szoktam vásárolni, mert annyira kényelmesek, hogy egyetlen más típus sem ilyen. Ez a fazon is nagyon tetszik, kár, hogy a színe egy kicsit más élőben, mint a képen, inkább olyan bíborszerű.

Írj véleményt!

Anita Aileen egyrészes Fürdőruha

Írj véleményt!

Milyen fürdőruhát válassz, ha takarni szeretnéd a hasad?

Milyen fürdőruhát válassz, ha takarni szeretnéd a hasad?

A nagy has számos tényezőre vezethető vissza: az alak típusára, a hormonális változásokra, a napi stresszre vagy egyszerűen csak a baba születése után
Bővebben