Új fürdőruhát keresel, és szeretnél minél egyenletesebben lebarnulni? Nos, el kell ismerni, hogy a fürdőruha pántjai miatt keletkezett fehér foltok nem a mutatnak a legszebben Ha tehát új fürdőruha vásárlásán gondolkodsz, és minél kevesebb fehér foltot szeretnél látni a testeden akkor a pánt nélküli fürdőruha a tökéletes megoldás!

Készítettünk egy rövid útmutatót, hogy elmondjuk, mit kell figyelembe venned, amikor pánt nélküli fürdőruhát választasz.

Miért érdemes pánt nélküli fürdőruhát választani?

Az első és legfontosabb ok, amiért pánt nélküli fürdőruhát érdemes vásárolni, kétségtelenül a kényelem, amelyet semmilyen más, strandra szánt fürdőruhamodellnél nem lehet megtapasztalni. Érdekes módon ezt mind a kis, mind a nagy mellű nők megerősítik. Egy másik érv a pánt nélküli fürdőruhák mellett az, hogy az utóbbi szezonokban igazi sláger volt, mindez annak köszönhető, hogy kiemelik az alak legszebb részeit, miközben elrejthetik a hibákat.

Miért? A pánt nélküli felső vizuálisan karcsúsítja az egész sziluettet, és telt, nőies formát ad Ez főként a melltartó szabásának köszönhető, amely feszesebbé és formásabbá teszi a melleket. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy amikor a melleket megfelelően megemelik és hangsúlyozzák egy jól megválasztott melltartóval, a derék optikailag keskenyebbé válik, amelyről szinte minden nő álmodik. Ez a típusú ruha a homokóra alakú és a téglalap alakú nőkön mutat a legjobban. Az előbbi esetben tökéletesen kiemeli az arányokat, míg az utóbbiban esztétikus ívet ad a alaknak.

M3_8750-1_430_M3_8790-0_430_M3_8810-0_43

Mi az a pánt nélküli vagy bandeau fürdőruha?

Bár maga a név meglehetősen zavarónak tűnhet, tisztázni kell, hogy a bandeau fürdőruha nem más, mint a fent említett pánt nélküli fürdőruha. A pánt nélküli fürdőruhák lényege elsősorban azon alapul, hogy a pánt nélküli is   megtámasszák a mellet, miközben kerek formát adnak neki.

Miben is mások tehát a bandeau (szalag) felsők, mint a klasszikus pántos felsők? Mindenekelőtt fontos megjegyezni, hogy teljesen egyéni, hogy melyik fürdőruha típus a jobb választás a számodra. Ha kényelmesen és biztonságban érzed magát egy pánt nélküli fürdőruha felsőben is, akkor pánt nélküli fürdőruha felsőt kell választanod, de ha ez kellemetlen kehet számodra, akkor ne erőltesd. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy a pántok nemcsak az egyenetlen barnulással járnak együtt, hanem gyakran a vállak leégésével is. Kétségtelen, hogy az ilyen típusú fürdőruhák hatalmas előnye, hogy a szetteket keverhetjük, és összeállíthatjuk saját érdekes  vagy akár merészebb kombinációikat, is  amelyek minden strandolót elvarázsolnak.

Honnan származnak a pánt nélküli fürdőruhák?

Maga a név ,,bandeau" a francia nyelvből származik, és szabadon fordítva pántot jelent. Bár a legtöbb ember a bandeau-ra hajpántként gondol, érdemes megjegyezni, hogy ez a szerkentyű volt az, ami ezt a melltartóstílust inspirálta. Az első melltartók úgy néztek ki, mint egy darab szövet, vagy pánt amely eltakarja a melleket. Sokan úgy gondolják, hogy ez a fajta pánt csak viszonylag kicsi mellekhez alkalmas. El kell ismerni, hogy a pánt nélküli fürdőruhák legklasszikusabb változata nem nyújt elegendő tartást a melleknek. Tehát ha  nagyok melleid akkor kezeld némi fenntartással ezt a fazont, de nem nem kell teljesen kizárnod az ötletet.

pántnélküli fürdőruha mintával

Manapság a pántnélküli melltartók számos változatát megtalálod a piacon, a párnázott kosarakkal és merevítőkkel ellátott modellektől a kissé díszesebb, csontozással vagy középen csavart anyaggal ellátott modellekig. Mint már említettük, ez a fajta fürdőruha  a látszattal ellentétben egész kényelmes is lehet. A megfelelően illeszkedő melltartó ugyanis jól tart és nem csúszik lefelé, ami a folyamatosan megereszkedő mellek érzetét kelti.

Kínálatunkban  megtalálhatóak  olyan modellek is  amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy még a nagy melleket is jól megtámasszák.A mell megfelelő alátámasztásának kiváló eszköze lehet a vékonyan párnázott mellkosár.