Gondolkodtál már azon, hogy a kétrészes fürdőruhák, a bikinik hogyan hódították meg a nők szívét szerte a világon? A bikinis hölgyek sétálnak a tengerparton, úsznak a medencében, napoznak az erkélyen vagy a kertben... a forró nap és a bikini elválaszthatatlan páros.

Az egész 1946. június 5-én kezdődött, amikor egy párizsi uszodában először mutatták meg a bikinit teljes pompájában. Ez a kétrészes fürdőruha botrányt okozott, különösen egyházi körökben. Egy sztriptíztáncosnő Micheline Bernardini mutatta be, mert egyetlen modell sem mert ilyen gyatra ruhában megjelenni.

  • csíkos kétrészes fürdőruhák

Tudtad, hogy mindössze 194 négyzetcentiméternyi anyagot használtak fel az első bikini megvarrására? Még egy lap iskolai füzetpapír is nagyobb felületű!Nem csoda, hogy abban az időben a botrányt okozott.. A bikini ezután csak 1957-ben vált népszerűvé, Brigitte Bardot-nak köszönhetően az És Isten teremtette a nőt című filmben játszott szerepe miatt. És azóta átvette a vezető szerepet a fürdőruhák piacán!

Ma a klasszikus bikini háromszög alakú, párnázatlan kosárkákból és vékony zsinórral összekötött, aprócska bugyiból áll. Azonban egyre népszerűbb az olyan kétrészes fürdőruha, amelynek felső része párnázott, az alsó része pedig magas és jól takar. A mai bikiniket különféle kiegészítőkkel, például szalagokkal, gyöngyökkel és más érdekes díszítésekkel díszítik.

Nem csoda, hogy csaknem minden nő szeret kétrészes fürdőruhát viselni. Különösen a vékony testalkatú hölgyek, akik szeretik jobban is megmutatni testüket. Ha szereted a merészebb fazonokat a strandon, akkor ez a fürdőruha neked való!

színes női bikini

A frivol bandeau típusú bikini felsők

Szeretnéd egy kis játékossággal megtörni a klasszikusokat? Ebben az esetben egy kétrészes bandeau fürdőruha ideális. Egy pántból és egy bikini alsó részből áll. A hagyományos változatban a mellpánt egyszerűen egy széles szalag, amely a mellek közötti helyet is elfedi. Manapság azonban a gyártók egyre divatosabb, érdekes díszítésekkel ellátott bandeau bikiniket kínálnak.

A kétrészes bandeau fürdőruha remekül áll a homokóra alakú hölgyeknek, akiknek jól körülhatárolt derekuk és szélesebb csípőjük van. A mellpánt jól ül a feszes, nagy mellű nőkön. Érdekes módon egyre népszerűbb, hogy az aprócska bikini alsókat feneket takaró strandnadrágokkal helyettesítik. A bandeau bkini felsőt szabadon kombinálhatod így kedvedre kísérletezhetsz!

Tankini, egy csuda okos kétrészes fürdőruha

A tankini a bikini strukturált változata, amely egyesíti az eleganciát és a sportos stílust. Alapesetben felső egy pólóból áll melltartó helyett. A tankiniket azok a hölgyek szeretik, akik el akarják takarni a hasukat vagy a nagy melleiket. Ez a megoldás növeli az önbizalmat és a kényelmet a strandon,. Alternatívája lehet egyes egyrészes fürdőruháknak, amelyek jobban kiemelik a has hurkáit.

A kétrészes tankini fürdőruha klasszikus alsó résszel rendelkezik, de ez szabadon helyettesíthető rövidnadrággal vagy strandszoknyával is. Egy ilyen sportos fürdőruhában minden nő jól érzi magát! Mi több, a tankinik nagyon népszerűek a terhes nők körében, akik szeretnék eltakarni a hasukat, hogy kényelmesebben érezzék magukat.

Melyik fürdőruhát válaszd a strandra?

A magas derekú bikini minden kétséget kizáróan nagyon népszerű ebben a szezonban. De mitől is más ez a típus? Mindenekelőtt aa mérete és a magassága amely elfedi a has alsó részét. Karcsúsítja az alakot eltakarja a hurkákat, és gyönyörűen hangsúlyozza a derekat. A magas derekú, kétrészes fürdőruha a tinédzserek és az idősebb hölgyek választása egyaránt - ez egy sokoldalú szabás, mely minden korosztálynak jól áll!