Női fürdőruha

Aktív szűrők

A tengerparti napsütéses nyaralás az év fénypontja amikor pihenünk, úszunk és napozunk. A női fürdőruha különféle modellek, amelyek a mi relaxációs formáinkhoz igazodnak. Válasszon egyrészes szetteket vagy bikiniket , a legjobb minőségű anyagokból, remek szabással és szemet gyönyörködtető dizájnnal, mert a sikeres nyaraláshoz elengedhetetlen!

Egyrészes fürdőruhák - minden alkalomra

Minden nő szeret fenomenálisan kinézni, mely vonzza a férfiak tekintetét. Az alakodra leginkább illő  a legújabb trendekhez igazodó női fürdőruhákban mindenkit rád fog figyelni! Az egyrészes fürdőruhák mindig az aktuális szezon slágerei. Mindig visszatértek a divatba, rafinált szabásuknak köszönhetően nagyon kényelmesek, tökéletesen elfedik a tökéletlenségeket és kiemelik a női alak előnyeit.

Válassz egy egyrészes fürdőruhát eredeti, jellegzetes színben, ha fel szeretnéd hívni a figyelmet. Narancs, piros vagy a kék árnyalatai közül választhat. A csípő- vagy mellvonal felett aszimmetrikus kivágásokkal rendelkező modellek nagyon divatosak, és vonzóak a divatban változatosságot kereső nők számára. A félig áttetsző betétek érdekesen néznek ki a klasszikus fekete-fehér színű jelmezeken. Ügyeljen a mély dekoltázsú, a mellvonalat hangsúlyozó vagy a push-up mellkosarakkal rendelkező modellekre is.

A női bikinik kényelmet és szabadságot adnak

Nyugodtan viselj bikinit akkor is ha szereted a mozgást, és a nyári napokat röplabdázva töltöd barátaival a tengerparton, vagy szeretsz úszni. A pihenés formájától és a tevékenység módjától függően válasszon olyan bikini dizájnt, amely mindenkit elbűvöl! A sport stílusokat a gyorsan száradó és szellős anyag, valamint az egyszerű kialakítás jellemzi.  

Milyen színű legyen a fürdőruha? 

A fürdőruha színe sok mindent befolyásol. A fekete fürdőruha például sokkal gyorsabban felmelegszik, mint a fehér fürdőruha. Ezért a fekete fürdőruhák hasznosabbak lehetnek a szezon elején vagy a hidegebb napokon. Ha ragaszkodsz a fekete színhez, hogy megtörd az egyhangúságot párosítsd színes kiegészítőkkel, kendőkkel , kalapokkal.

A színes fürdőruhák mindenhol jól mutatnak. Akár a medencénél, akár Dél-Európában vagy egy tónál. Csak a képzelet és az egyéni preferencia szabhat határt. Néhányan közülünk az idei szezon divatos állatmintáit választják, mások pedig a feltűnő színes motívumokat.  A romantikusoknak a finom virágmotívumokkal díszített darabokat ajánljuk.

Mikor illeszkedik jól egy fürdőruha?

A fürdőruha a második bőröd. Elmondunk néhány dolgot, amire érdemes odafigyelni a méret kiválasztásakor. Először is - vegye fel a fürdőruhát, és csukja be a szemét. Hallgasson a testére. Ha a fürdőruha jól illeszkedik, csak az anyag kellemes tapintását fogja érezni.

Jó érzés? Most a feladat második része következik. Nézz a tükörbe, és nézd meg, hogy a fürdőruha megváltoztatja-e a tested természetes vonalait. Ez különösen fontos a kétrészes fürdőruhák esetében. Mind a túlságosan terjedelmes, mind a túl szűk fürdőruha optikailag deformálhatja az alakot.

Hogyan válassz fürdőruhát különböző alkalmakra?

A fürdőruhának teljes mozgásszabadságot kell biztosítania. Végül is, a nyaralás alatt mindenféle dolgokat csinálunk. Nem csak sütkéreznünk a napon, hanem jól esik néha röplabdázni, vagy játszani a gyerekekkel esetleg jógázni. Kényelmes vállpántokkal és párnázott mellkosarakkal biztos lehetsz benne hogy a kebled a helyén marad. A megfelelően illeszkedő fürdőruha lehetővé teszi a bőröd számára, hogy lélegezzen. Ez különösen fontos a forró nyári napokon.

Milyen fürdőruhát válassz az alakodhoz?

Gyakran találkozunk azzal a véleménnyel, hogy csak az egyrészes fürdőruhák karcsúsítanak. Ez azonban nem helyes. Egy jól illeszkedő fürdőruha, legyen az egy vagy akár kétrészes kiemeli az előnyös pontokat. Sokszor jóval egyszerűbb kiemelni az alak előnyeit, mint hogy elrejteni a  vélt hibákat! 

A molett alkatú hölgyek is sok mindenből választhatnak. Az átlós mintájú egyrészes fürdőruhák kiemelik a derekat. Ha szereted a vállaidat, válassz olyan fodros ruhát, amely felhívja a figyelmet a tested ezen részeire. Elegáns, kétrészes fürdőruhákat is kínálunk telt formákra is A merevítős, szivacs nélküli bikini felsők,  jól támasztják a melleket, és elegáns magas szabású bikini alsókkal kombinálva a lehető legelőnyösebben mutatkozhatsz.

A kisebb mellekkel és széles csípővel rendelkező, körte alakú hölgyeknek kétrészes fürdőruhákat ajánlunk színes felsővel. A nagyon karcsú hölgyek viszont a push-up os bikini felsők és a derék körüli fodrokkal díszített fürdőruhák közül választhatnak kedvükre.

A nagyon karcsú hölgyek viszont a dekoltázs és a derék körüli fodrokkal díszített fürdőruhák közül választhatnak. Az azonos színű fürdőruha felső és alsó jó választás a nagyon vékony emberek számára.