Magas derekú bikini

Aktív szűrők

Magas derekú fürdőruha – kinek való?

A magas derekú bikini már több szezon óta folyamatos sláger. A magas derék a retro stílusból ered, ahol a nadrágok, szoknyák és rövidnadrágok gyakran magas derékkal rendelkeznek. Ugyanez a trend mostanában a strandruházatban is érvényesül, és egyre több gyártó kínál magas derekú modelleket.

 A körte alakú nők számára is remek megoldás a magas derekú fürdőruha. Ebben az esetben a magas derekú bugyinak simának kell maradnia. Ehelyett válasszon dekoratív melltartót. A divatos, mintás vagy fodros bikinifelső vonzza a tekintetet, kiemeli a mellek formáját, valamint elvonja a figyelmet a széles csípőről.

A magas deréknak számos előnye van. Először is, gyönyörűen kiemeli a derekat, mivel az alja ott végződik, ahol a derék a legkeskenyebb. Másodszor, elrejti a hasat, így az alak karcsúbbnak tűnik. Harmadszor, vizuálisan meghosszabbítja a lábakat. Ezenkívül a magas derekú bugyik nagyon kényelmesek - nem csúsznak, és nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül felfedik a test hátsó részét.  Ez a modell tökéletes az egyensúlyt kereső nők számára – szexisebb, mint egy hagyományos egyrészes fürdőruha, de kevésbé provokatív, mint egy szűk bikini.

Ezzel a bikinivel formálhatja alakját, és teljes mértékben kihasználhatja az aktuális trendeket. Számos stílus közül választhat, így könnyű megtalálni a megfelelőt. Trópusi, virágos, etnikai, retro és sok más modellt kínálunk.

Ha telt idomokkal rendelkezel, tökéletes választás egy magas bikini alsó. Az alak karcsúbbnak, a lábak pedig hosszabbnak tűnnek majd. A karcsúsító hatás érdekében válasszon egyszínű és egyszínű mintákat. Az átlós vagy hosszanti csíkok is jól működnek. Azok a hölgyek, akik szeretnék hangsúlyozni alsótestüket, válasszanak feltűnő modelleket, a nyári barnasággal rendelkezők pedig olyan színeket válasszanak, amelyek kiemelik azt, mint például a kék, a rózsaszín vagy a zöld.

Egy magas derekú bikiniben kényelmesen érezheted magát a strandon, és elfelejtheted alakod tökéletlenségeit. Párosítsd a majdnem köldökig érő magas alsót egy nyaknál megkötött push-up melltartóval, és úgy fogsz kinézni, mint egy retro filmsztár. Nagy napszemüveggel és széles karimájú kalappal viseld.