Női bikini

Aktív szűrők

női bikini karcsúsítja az alakot, és kiemelik annak előnyeit. Magas derekú fürdőruhát ajánlunk azok számára akik szeretné elfedni az alak apró tökéletlenségeit  amely karcsúsítja a hasat és a csípőt, az átgondolt szabás pedig optikailag meghosszabbítja a lábakat. A kétrészes fürdőruhák eltakarják a hasat, aminek köszönhetően elfeded a zavarba ejtő hegeket vagy striákat, miközben kiemeled a derekát.

A telt mellű hölgyek  is megtalálják a tökéletes fürdőmelltartót maguknak. A nagy melleknek szentelt kétrészes bikini felsők merevítőkkel és béléssel vannak megerősítve. A modellek széles, állítható vállpántokkal készültek amelyek biztosítják a mell tökéletes megtámasztását. Ha mell kiemelése a cél válassza ki a tökéletes kétrészes push-up bikini felsőt. 

A kínálatunkban bemutatott  kétrészes fürdőruha lehetővé teszi, hogy minden hölgy magabiztosan és vonzóan érezze magát a strandon vagy a medencében. A minták és az élénk színek széles választéka tökéletesen illeszkedik a nyári kikapcsolódás hangulatához. Mindannyiótoknak talál egy vonzó ajánlatot, függetlenül az alakjától. 

Kétrészes fürdőruha szettjeink vannak nagy mellű és valamivel nagyvonalúbb formájú nők számára. Függetlenül attól, hogy inkább a napozóágyon pihen, vagy a vízben aktívan szórakozik, kétrészes bikini fürdőruháink lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a nyaralást, és szép, napsütéses emlékeket idézzen fel.

Változó bikini  trendek 

Amikor a fürdőruha divatról van szó, érdemes néhány kulcsfontosságú tényezőt megemlíteni Bár a fürdőruhák fazonja sok közös elemmel rendelkezik, mégis minden gyártó egyéni elemeket épít be.A push up szivacs mindig is a kisebb mellű nők barátja volt. Ezek a kétrészes fürdőruhák bikini alsónból és, push-up melltartóból állnak lehetővé teszik a kisebb mellek impozáns megjelenítését is. A Prieston.hu-n kínált fürdőruhák nemcsak egyedi szabásúak és színűek, hanem tökéletesen illeszkednek és jól tartják a melleket. Érdemes elgondolkodni a strandkellékeken is, amelyek tökéletesen kiegészítik majd a nyári öltözéket!

A nyári strandruhatrendek között szerepelnek a magas derekú fürdőruhák is. Ezek mind olyan fürdőruhák, amelyekben a bikini alsók  szabása elrejt egy kis pocakot. Kiváló választás lehet  a körte alakú nők, valamint a plusz méretű alsónkat keresők számára. A megfelelő strandruha eltakarja a pocakot, kiemeli a szexi combot és kiemeli a melleket. 

Kétrészes fürdőruha - melyiket válasszuk a strandra?

Nincsenek korlátok. Sokan választanak klasszikus fekete fürdőruhát választanak, amelyek tökéletesen kiemelik az alakot, és elrejtik a kis testhibákat. A fekete jól mutat a fehérrel, ezért ezek a kombinációk minig megjelennek a választélban. Egyszínű fürdőruhákból sincs hiány. Tengerészkék fürdőruhát keresel, vagy esetleg narancssárga fürdőruhát? Zöld bikinire vágysz, hogy kiemeld a vörös fürtjeidet? Nézz körül oldalunkon.