Női bikini

Aktív szűrők

női bikini karcsúsítja az alakot, és kiemelik annak előnyeit. Magas derekú fürdőruhát ajánlunk azok számára akik szeretné elfedni az alak apró tökéletlenségeit  amely karcsúsítja a hasat és a csípőt, az átgondolt szabás pedig optikailag meghosszabbítja a lábakat. A kétrészes fürdőruhák eltakarják a hasat, aminek köszönhetően elfeded a zavarba ejtő hegeket vagy striákat, miközben kiemeled a derekát.

A telt mellű hölgyek  is megtalálják a tökéletes fürdőmelltartót maguknak. A nagy melleknek szentelt kétrészes bikini felsők merevítőkkel és béléssel vannak megerősítve. A modellek széles, állítható vállpántokkal készültek amelyek biztosítják a mell tökéletes megtámasztását. Ha mell kiemelése a cél válassza ki a tökéletes kétrészes push-up bikini felsőt. 

A kínálatunkban bemutatott  kétrészes fürdőruha lehetővé teszi, hogy minden hölgy magabiztosan és vonzóan érezze magát a strandon vagy a medencében. A minták és az élénk színek széles választéka tökéletesen illeszkedik a nyári kikapcsolódás hangulatához. Mindannyiótoknak talál egy vonzó ajánlatot, függetlenül az alakjától. 

Kétrészes fürdőruha szettjeink vannak nagy mellű és valamivel nagyvonalúbb formájú nők számára. Függetlenül attól, hogy inkább a napozóágyon pihen, vagy a vízben aktívan szórakozik, kétrészes bikini fürdőruháink lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze a nyaralást, és szép, napsütéses emlékeket idézzen fel.